Uitbreiding van het team!

Uitbreiding van het team!

JOLIJN VAN KEULEN – junior architect
Een maand geleden ben ik begonnen als ontwerper bij Studio Komma. In 2016 heb ik mijn master Architectuur aan de Technische Universiteit van Eindhoven afgerond en ben ik aan de slag gegaan bij een klein architectenbureau in Rotterdam. Na 2,5 jaar was het tijd voor een nieuwe uitdaging en deze heb ik gevonden bij Studio Komma. Ik hoop mee te kunnen groeien met dit jong en ambitieus bureau.

 

SIGWELA AUGUSTIN – stagiaire
Tijdens mijn studie heb ik als Master Architectuur studente aan de TU Delft, al veel mogen leren over architectuur. Echter, wilde ik vóór mijn afstuderen toch nog graag praktijk ervaring opdoen om de ware kneepjes van het vak te leren. Studio Komma bood mij die kans aan. Als stagiair krijg ik niet alleen de vrijheid om mijn eigen ontwerp ideeën te communiceren en visueel uit te werken, maar ook om kritisch te redeneren over diverse ontwerpopgaven.