360° visuals

en virtual 

reality

Realistische visualisaties en virtual reality oplossingen zijn onze specialiteit. Dankzij onze workflow maken we niet alleen ‘mooie plaatjes’ maar gebruiken we de 3d-techniek ook eenvoudig en snel als ontwerptool.
 Gebouwen worden tot leven gebracht, en de ontwerpkeuzes worden tastbaar en concreet.
Het zorgt voor zeer betrokken opdrachtgeverschap en gebruikers die op voorhand al gedegen keuzes kunnen maken voor een goed eindresultaat.

Onze VR Producten

360° Panorama Tour

Met 360° visuals sta je midden in het project en kun je door een VR bril rondkijken en de ruimte ervaren. Door meerdere beelden aan elkaar te koppelen en er een panorama tour van te maken, kunnen mensen eenvoudig van de ene naar de andere ruimte verplaatsen. Deze techniek is zeer laagdrempelig en kan eenvoudig worden vertoont op mobiel, eigen website en sociale media. Ook zonder VR bril te bekijken en te combineren met 360° foto’s!

360° VR Animatie

Een 360 VR animatie neemt mensen mee langs een vooraf bepaalde route. Laagdrempelige VR ervaring doordat er geen besturing of uitleg nodig is. De animatie kan eenvoudig worden gedeeld op Facebook en Youtube. Draadloos kijken door middel van telefoon en GearVR of Google Cardboard.

Realtime VR Game Experience

De ultieme VR ervaring! Loop zelf rond in een game en ervaar schaal, licht en ruimte. De besturing dmv een gamepad of joystick geeft optimale vrijheid en laat mensen ronddwalen en de ruimte zelf verkennen. Deze methode geeft de beste VR kwaliteit door gebruik van de bekende Oculus Rift en HTC Vive.

Casestudy 1 | 360 Panorama Tour Villa Ambyerveld

Om de ruimtelijkheid van de verschillende ruimtes onze villa in Maastricht te verbeelden, hebben wij naast de 2d visuals, een 360° Panorama Tour gemaakt. Deze laat de verschillende ruimtes zien zoals de tuin, keuken en atelier. Door op de bolletjes in de panorama’s te klikken kun je van de ene naar de andere ruimte navigeren. 

 

Lees hier meer over dit project

  • Eenvoudig te combineren met 360° foto’s
  • Geringe kosten in combinatie met het maken van 2d visuals.
  • Het 3d model kan worden hergebruikt voor deze 360° visuals
  • Beelden kunnen interactief worden bekeken op mobiel
  • Facebook ondersteuning voor voor de beelden
Loading...
Casestudy 2 | 360 Virtual Reality Animatie Film

Sleep over de animatie om rond te kijken. | Voor een VR ervaring op je telefoon, op het filmpje via de youtube-app

De totstandkoming van het masterplan voor het Schiekwartier was een intensief proces met een veelzijdig ontwerpteam en met diverse stakeholders. Met de ontwikkeling van het gebied zijn vele belangen gemoeid, en het was dan ook cruciaal het plan transparant en overtuigend te presenteren.

Om die reden hebben we een unieke 360-graden VR-film gemaakt die de kijker in 2,5 minuut meeneemt door het gebied. Het is een volledige rondgang door het plan vanuit gebruikersperspectief. Waar andere plannen vaak te abstract blijven en moeilijk behapbaar zijn, kan hier de grote schaal van het plan goed worden gerelativeerd, en kunnen alle kwaliteiten worden uitgelegd.

 

Lees hier meer over dit project

Casestudy 3 | Real-time virtual reality game

Voor de verkooppresentatie van een bijzondere villa kozen wij voor zowel oude als nieuwe technieken. Een maquette toont het gebouw in het landschap,  de structuur en het abstractere conceptuele idee achter het ontwerp. Het is daarnaast een tastbaar discussieobject waarin ook de ruimtelijke kwaliteiten al zichtbaar worden. 

Tegelijkertijd ontwikkelden we voor het ontwerp een virtual reality-game. Met behulp van een 3d-bril en een joystick kunnen bewoners alvast door het huis heenlopen, en gevoel krijgen bij de schaal van de ruimte, de lichtinval en de relaties met de tuin.


Lees hier meer over dit project