Uw eigen huis bouwen op Bonaire?
Wij werken graag met u toe naar een hoogwaardig ontwerp én ontzorgen u in de stappen richting de uitvoering.

Een eigen huis op Bonaire is voor veel Nederlanders een droomproject. Een eigen plek op het mooie eiland, omringd door fantastische natuur en met de comfortabele ambiance van het Caribisch gebied.

 

Wie zich oriënteert op bouwen op Bonaire ontdekt echter al snel dat een bouwproces anders verloopt dan in Nederland. Bijvoorbeeld afwijkende wetgeving of de specifieke kennis over ontwerp en techniek die benodigd is. De poel aan lokale architecten is beperkt en past ook zeker niet altijd bij het architectonisch beeld dat opdrachtgevers voor ogen hebben.

 

Studio Komma kan u van A tot Z ontzorgen in het proces richting droomwoning of tweede huis. We doen dit voor ambitieuze opdrachtgevers die willen bouwen in het hogere segment. Duurzaam en met een hoogwaardige uitstraling.
 
Studio Komma is gevestigd in Den Haag in Nederland. Hierdoor is de drempel tijdens de ontwerpfase zo klein mogelijk en vormt de afstand geen belemmering voor een goed proces. Samen werken we middels een aantal stappen toe naar een ontwerp dat past als een maatpak, en laten dat vervolgens toetsen én begroten door onze contacten op Bonaire.

 

Het eiland Bonaire kennen we goed. We kunnen meedenken met het beoordelen van een geschikte kavel en weten wat de lokale invloed is van zon en wind. Daarnaast leunen we op onze ervaren lokale contacten. Hierdoor kunnen we zorgen voor een betrouwbaar en professioneel uitvoeringstraject, en worden bouwrisico’s geminimaliseerd.

 

Nieuwsgierig geworden? Leer ons en onze projecten kennen op de rest van de site, of neem gelijk contact met ons op!